Dispenzeri (mašinice za pakovanje)

Ručni alati za pakovanje


Dispenzer H11-CP

dispenzeri za lepljivu traku korac r
 
Slika 1: Ručni dispenzer H11-CP


Dispenzer H11-CP je ručni dispenzer za pečaćenje kartona sa prilagodljivom hvataljkom (drškom), gde je maksimalni prečnik spoljnjeg okretanja 120mm. Izuzetno kvalitetan proizvod za jednostavno rukovanje, sa drškom koja lako staje u ruku i ugodan za korišćenje. Čvrste je konstrukcije, traka se brzo i efikasno namešta na alat, a zatim isto tako lagano izvlači iz dispenzera i odseca na oštre metalne ivice, što omogućuje lepljenje bez ikakvih teškoća i sa izuzetnom efikasnošću. Na taj način je moguće izvršiti pakovanje sa minimalnim utroškom vremena i maksimalnim iskorišćenjem selotejp trake.

Namena:
Služi za lepljenje kartona. Najčešće se koristi za lepljenje kartonskih kutija.
Tip: H11 - H11-CP
Težina: 470g (20,6 kg)
Širina trake (koja staje u alat): 50mm
Prednosti: ušteda vremena, lak za upotrebu, efikasan, lako se puni, smanjuje potrošnju selotejp trake

 

Dispenzer H75

dispenzer za selotejp traku
 
Slika 1: Ručni dispenzer H75


Dispenzer H75N-CP je ručni dispenzer za pečaćenje kartona sa prilagodljivom hvataljkom (drškom),gde je maksimalni prečnik spoljnjeg okretanja 120mm. Izuzetno kvalitetan proizvod za jednostavno rukovanje, sa drškom koja lako staje u ruku i ugodan za korišćenje. Čvrste je konstrukcije, traka se brzo i efikasno namešta na alat, a zatim isto tako lagano izvlači iz dispenzera i odseca na oštre metalne ivice, što omogućuje lepljenje bez ikakvih teškoća i sa izuzetnom efiksnošću. Na taj način je moguće izvršiti pakovanje sa minimalnim utroškom vremena i maksimalnim iskorišćenjem selotejp trake.

Namena:
Služi za lepljenje kartona. Najčešće se koristi za lepljenje kartonskih kutija.

Tip: H75N-CP
Težina: 470g (20,6 kg)
Širina trake (koja staje u alat): 75mm
Prednosti: ušteda vremena, lak za upotrebu, efikasan, lako se puni, smanjuje potrošnju selotejp trake

Dispenzer E7R

dispenzer dispenzeri
Slika 1: Ručni dispenzer E7R Slika 2: Ručni dispenzer E7R
   

Slika 3: Ručni dispenzer E7R Slika 4: Ručni dispenzer E7R

 

E7R je ručni dispenzer dizajniran za pečaćenje plastičnih kesica. Primena našeg dispenzera podrazumeva sečenje lepljive trake, njeno brzo izvlačenje iz mašinice i potkresivanje plastične kesice, čime se pospešuje rad sa pakovanjem. Napravljen je od izdržljivog čelika i hi-impact plastike, pečati kese lepilom lepljive trake. Pakuje bukvalno bilo koje plastične kese. E7R ima sa strane alat za potkresivanje za otklanjanje viška plastične kese. Imaju mogućnost pečaćenja 2000 kesa po korišćenju i troše samo 5 cm trake po pečaćenju. Napravljen je da se koristi duže godina i ne zahteva specijalnu obuku korisnika ili alat prilikom zamene novom trakom.

Namena:
Služi za pakovanje hrane (najčešće voća, povrća, mesa i pekarskih proizvoda), delića malih predmeta, papira ili časopisa. Savršen za upotrebu u svim oblastima gde je potrebno pečatiti kese: pekarska industrija, rad sa hranom (proizvodnja, prerada, prodaja ili za odlaganje u hladne prostorije za kasniju upotrebu), magacini i špedicija robe, poljoprivreda i mnogi drugi.

Tip: E7R
Težina: 1000g
Širina trake: 10mm
Jezgro (srž): 75mm
Prednosti: ušteda vremena, lak za upotrebu, efikasan, izdržljiv, pouzdan, lako se puni

Mogućnost primene dispenzera

BUDIMO U VEZI

 

   
FACEBOOK TWITTER GOOGLE + PINTEREST
Go to top