Kontaktirajte nas - Korac R

Proizvodnja i prodaja lepljivih štampanih traka

Radimo zajedno 28 godina

Preduze─çe je specijalizovano za program svih vrsta lepljivih traka, raspola┼że savremenom tehnologijom za proizvodnju, ┼ítampu, se─Źenje i konfekcioniranje.

KO SMO MI?

O kompaniji

D.O.O. Kora─ç osnovano je 1991. godine u Vrbasu kao proizvodno, ┼ítamparsko, trgovinsko preduze─çe. 2003. godine se seli u Novi Sad i otad radi pod imenom Kora─ç R D.O.O. Danas raspola┼że objektima u Novom Sadu 840 m2 i Vrbasu 500 m2 u vlasni┼ítvu firme.

Preduze─çe je specijalizovano za program svih vrsta lepljivih traka, raspola┼że savremenom tehnologijom za proizvodnju, ┼ítampu, se─Źenje i konfekcioniranje. Preduze─çe Kora─ç R D.O.O. je prepoznatljivo na tr┼żi┼ítu sa programom ┼ítampanja logotipa, za┼ítitnog znaka ili ┼żeljenog teksta na celokupnoj du┼żini trake, na ekolo┼íkim polipropilenskim trakama oslojenim solventnim lepkom na bazi prirodnog kau─Źuka za lepljenje ambala┼żnih kutija u svim uslovima, visokim i niskim temperaturama.

Tehnologija visokog kvaliteta

Reklama na selotejp traci je uzela maha (po─Źela masovno da se koristi) u svim granama privrede gde se mo┼że iskoristiti njena efikasnost. Ove trake za pakovanje, lepljenje, oblepljivanje i obele┼żavanje kutija primenjuju se u prehrambenoj, ┼ítamparskoj ili kerami─Źkoj industriji. Industrija stakla tako─Ĺe koristi ove lepljive trake, bilo da su u pitanju stakloreza─Źke radnje ili auto industrija.

Proizvodi