Dispenzeri H11 CP

Dispenzer H11-CP je ručni dispenzer za pečaćenje kartona sa prilagodljivom hvataljkom (drškom), gde je maksimalni prečnik spoljnjeg okretanja 120mm. Izuzetno kvalitetan proizvod za jednostavno rukovanje, sa drškom koja lako staje u ruku i ugodan za korišćenje. Čvrste je konstrukcije, traka se brzo i efikasno namešta na alat, a zatim isto tako lagano izvlači iz dispenzera i odseca na oštre metalne ivice, što omogućuje lepljenje bez ikakvih teškoća i sa izuzetnom efikasnošću. Na taj način je moguće izvršiti pakovanje sa minimalnim utroškom vremena i maksimalnim iskorišćenjem selotejp trake.

Služi za lepljenje kartona. Najčešće se koristi za lepljenje kartonskih kutija.

Svojstvo Opis
1 Tip H11 - H11-CP
2 Težina 470g (20,6kg)
3 Širina trake (koja staje u alat) 50mm

Dispenzeri H75 CP

Dispenzer H75N-CP je ručni dispenzer za pečaćenje kartona sa prilagodljivom hvataljkom (drškom),gde je maksimalni prečnik spoljnjeg okretanja 120mm. Izuzetno kvalitetan proizvod za jednostavno rukovanje, sa drškom koja lako staje u ruku i ugodan za korišćenje. Čvrste je konstrukcije, traka se brzo i efikasno namešta na alat, a zatim isto tako lagano izvlači iz dispenzera i odseca na oštre metalne ivice, što omogućuje lepljenje bez ikakvih teškoća i sa izuzetnom efiksnošću. Na taj način je moguće izvršiti pakovanje sa minimalnim utroškom vremena i maksimalnim iskorišćenjem selotejp trake.

Služi za lepljenje kartona. Najčešće se koristi za lepljenje kartonskih kutija.

Svojstvo Opis
1 Tip H75N-CP
2 Težina 470g (20,6kg)
3 Širina trake (koja staje u alat) 75mm

Dispenzeri B3 TC

Dispenzer B3 TC je stoni dispenzer koji se moze stezaljkom pricvrstiti za sto i iskoristiti dve selotejp trake odjednom. Izuzetno kvalitetan proizvod za jednostavno rukovanje, ugodan za korišćenje. Čvrste je konstrukcije, traka se brzo i efikasno namešta na alat, a zatim isto tako lagano izvlači iz dispenzera i odseca na oštre metalne ivice, što omogućuje lepljenje bez ikakvih teškoća i sa izuzetnom efikasnošću. Na taj način je moguće izvršiti pakovanje sa minimalnim utroškom vremena.

Služi za sve vrste obostrano lepljivih traka i klasičnih selotejp traka

Svojstvo Opis
1 Tip B3 TC
2 Širina trake (koja staje u alat): 10mm – 50mm

Dispenzeri E7-R

E7R je ručni dispenzer dizajniran za pečaćenje plastičnih kesica. Primena našeg dispenzera podrazumeva sečenje lepljive trake, njeno brzo izvlačenje iz mašinice i potkresivanje plastične kesice, čime se pospešuje rad sa pakovanjem. Napravljen je od izdržljivog čelika i hi-impact plastike. Pečati kese lepilom lepljive trake. Pakuje bukvalno bilo koje plastične kese. E7R ima sa strane alat za potkresivanje za otklanjanje viška plastične kese. Imaju mogućnost pečaćenja 2000 kesa po korišćenju i troše samo 5 cm trake po pečaćenju. Napravljen je da se koristi duže godina i ne zahteva specijalnu obuku korisnika ili alat prilikom zamene novom trakom

Služi za pakovanje hrane (najčešće voća, povrća, mesa i pekarskih proizvoda), delića malih predmeta, papira ili časopisa. Savršen za upotrebu u svim oblastima gde je potrebno pečatiti kese: pekarska industrija, rad sa hranom (proizvodnja, prerada, prodaja ili za odlaganje u hladne prostorije za kasniju upotrebu), magacini i špedicija robe, poljoprivreda i mnogi drugi.

Napomena: Izrada po željenim dimenzijama.

Savet: Preporuka je da se traka primenjuje na suvu, glatku i očišćenu od prašine površinu, na umerenim temperaturama (oko 20°C), kako bi efekat lepljenja bio najefikasniji. Dovoljan je lagan pritisak na traku, kako bi se zalepila na površinu na koju se lepi.

Svojstvo Opis
1 Tip H7-R
2 Težina 1000g
3 Širina trake 10mm
4 Jezgro (srž) 75mm

Dispenzeri NOVA

Dispenzer NOVA je stoni dispenzer koji se ne mora stezati za sto. Svojom težinom i gumenim podloškama omogućuje odsecanje selotejp trake. Ima mogućnost stavljanja velikog i malog selotejpa (dva uloska). Izuzetno kvalitetan proizvod za jednostavno rukovanje, ugodan za korišćenje. Čvrste je konstrukcije, traka se brzo i efikasno namešta na alat, a zatim isto tako lagano izvlači iz dispenzera i odseca na oštre metalne ivice, što omogućuje lepljenje bez ikakvih teškoća i sa izuzetnom efikasnošću. Na taj način je moguće izvršiti pakovanje sa minimalnim utroškom vremena.

Služi za kancelarijski selotejp (dobijaju se dva uloška za mali i veliki selotejp

Svojstvo Opis
1 Tip NOVA
2 Širina trake (koja staje u alat) do 25mm