Flic podloške

Podlo┼íke za name┼ítaj su samolepljive za┼ítitne plo─Źice od mekane vune. Da biste za┼ítitili svoj pod od ru┼żnih fleka i ogrebotina i omogu─çili da izgleda potpuno isto kao kada ste ga prvi put ugradili.

Poru─Źi odmah

Karakteristike


Prijanja za donju površinu svih vrsta nameštaja

Prijanja za donju površinu svih vrsta nameštaja

Štiti pod od grebanja

Štiti pod od grebanja

Smanjuje zvu─Źni efekat pomeranja name┼ítaja

Smanjuje zvu─Źni efekat pomeranja name┼ítaja

Lake za upotrebu

Lake za upotrebu

Mogu─çe ih je se─çi i prilagoditi nameni

Mogu─çe ih je se─çi i prilagoditi nameni

O proizvodu

Podlo┼íke za name┼ítaj su samolepljive za┼ítitne plo─Źice od mekane vune. Da biste za┼ítitili svoj pod od ru┼żnih fleka i ogrebotina i omogu─çili da izgleda potpuno isto kao kada ste ga prvi put ugradili, neophodno je da nabavite ove samolepljive jastu─Źi─çe za name┼ítaj. Lako se name┼ítaju i predstavljaju jeftin na─Źin da produ┼żite ┼żivotni vek va┼íem drvenom podu. Dostupni su u razli─Źitim veli─Źinama, a s obzirom da se lako seku, mo┼żete ih podesiti prema va┼íoj ┼żelji

Koriste se u svim prostorijama gde je neophodno zaštititi pod kod kuće, u kancelarijama, opremljenim salama i sl. Osim za nogare od stolova, moguće ih je upotrebljavati i za gornju površinu stolova, radi zaštite od njenog grebanja ukoliko na njoj stoje neki predmeti. Koriste se u industriji nameštaja.

Na─Źin upotrebe: Pre upotrebe suvom krpom obri┼íite povr┼íinu na koju ─çete lepiti. Ukoliko se na toj povr┼íini nalaze mrlje, uzmite sapun i vodu i o─Źistite je, a zatim suvom krpom obri┼íite kako bi povr┼íina na koju se lepi bila glatka i ─Źista. Na taj na─Źin pove─çava se efekat lepljenja i podlo┼íke traju du┼żi vremenski period. Odlepite papir i ─Źvrsto stisnite podlo┼íke na povr┼íinu na kojoj stoji name┼ítaj i dr┼żite tako nekih 10-tak sekundi kako bi lepak dobro uhvatio. Redovno ─Źistite svoj pod i pra┼íinu kako bi podlo┼íke zadr┼żale novi izgled i svakih par meseci proverite da li su ─Źvrsto zalepljene i da li ih je potrebno zameniti.

Tehni─Źke specifikacije

Svojstvo Opis
1 Nosa─Ź flic (gustine 500 g/m2)
2 Lepak Lepak SOLVENT na bazi prirodnog kau─Źuka
3 Ukupna debljina (bez opne) 3,528 mikrona
4 Sila lepljenja na ─Źelik (uop┼ítenja sila lepljenja, snaga lepljenja) 30N/25mm
5 Temparaturna otpornost 60┬░C

Profitabilan na─Źin reklamiranja

┼átedite na sredstvima koja biste ulo┼żili na ┼ítampanje kutija, tokom prevo┼żenja materijala i robe, ime i logo na traci ─çe biti vidno istaknuti.

Saznajte više

Trake za vaše potrebe

Izuzetno prakti─Źna, ovaj na─Źin pakovanja obezbedjuje i zna─Źajnu u┼ítedu na reklami, skladi┼ítenju i za┼ítiti proizvoda.

Saznajte više